Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Studiebeurs en stage bij TravelBird

Travelbird heeft een fantastische kans om een stage te winnen bij hun hoofdkantoor in
Amsterdam aangekondigd. De winnaar van de studiebeurs krijgt een financiële beloning van € 3000,- en krijgt een stageplaats aangeboden voor een periode van 3 tot 6 maanden in het hoofdkantoor van TravelBird in Amsterdam, Nederland.
Lees verder

De student krijgt niet enkel de kans om te leven en te werken in deze boeiende stad, maar de stage biedt de student ook de waardevolle kans om in een internationale startup als TravelBird te werken. De cultuur en werkomgeving van dit bedrijf zijn uniek en studenten doen hier werkervaring op en breiden hun kennis over deze sector uit in een bijzondere setting. Alle studenten kunnen deelnemen aan het programma. De richting van de stage wordt in overleg met de winnaar vastgesteld.

Om zich kandidaat te stellen voor deze beurs, dient de student de volgende vraag zo uitvoerig mogelijk te beantwoorden:
“Wat was jouw meest inspirerende reiservaring?”

We moedigen de kandidaten aan om goed over deze vraag na te denken en deze te benaderen vanuit verschillende, creatieve perspectieven. In het type aanmelding zijn de kandidaten helemaal vrij, van videos tot essays, alles is mogelijk.

De deadline voor de aanmelding ligt op 31 mei 2016 om 23.59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 juni op de website van TravelBird: http://travelbird.nl/
Meer informatie over de beurs en de aanmelding is te vinden op de TravelBird Studiebeurs pagina: https://travelbird.nl/studiebeurs/