Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Openingsweek: Symposium

In de Openingsweek zal op woensdagmiddag 11 mei het symposium (met in ieder geval IKEA, Spek en 3D Hubs!) plaatsvinden in de compleet vernieuwde locatie. Er is lunch en er zijn hapjes en drankjes! De middag wordt opgedeeld in twee delen:
Lees verder

13:00 - “Speak-i.d” zal bestaan uit een aantal diverse interessante sprekers. Iedere spreker zal op een eigen manier een draai geven aan het thema ‘Vernieuwing’. Er is tijd om vragen te stellen na iedere spreker. Met een beetje geluk kan je de sprekers zelfs een op een spreken.

15:00 - “Preach about Practice” zal zich focussen op de vijf nieuwe praktijk hoogleraren, die precies een half jaar later (op vrijdag 11 november 2016) geïnaugureerd zullen worden. In korte praatjes vertellen zij waar hun professionele leven ze heeft gebracht, om daarna op informele wijze studenten te vragen waar hun ambities liggen. Kortom: “Preach about Practice: A sneak peak of the new Professors of Practice”.

Vanaf 16:00 zal de tap open gaan en is er mogelijkheid om met de sprekers na te praten. Dus of je nou komt voor interessante praatjes, lunch, netwerken, de nieuwe praktijk hoogleraren aan de tand voelen, of voor de nieuwe locatie van Studievereniging i.d en i.d-Kafee komt, je zit altijd goed!

Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/265411627128375/