Inschrijven voor eerstejaarsweekend?

Het eerstejaarsweekend met thema “j’adore d’IOr - Where the future is gold” wordt speciaal georganiseerd door Studievereniging i.d voor alle aankomende eerstejaars van Industrieel Ontwerpen. Het is een onmisbaar weekend vol leuke activiteiten waarin je je mede-eerstejaars, de faculteit en studievereniging in een korte tijd leert kennen! Het weekend zal plaatsvinden op de faculteit Industrieel Ontwerpen zelf. Je zal slapen op de plek waar je na de vakantie waarschijnlijk heel wat uurtjes gaat doorbrengen. Tijdens het weekend zullen er overdag allerlei gezellige activiteiten worden georganiseerd en ’s avonds kan er gefeest worden. Naast de eerste kennismaking met je medestudenten kom je er tijdens het weekend achter wat de studievereniging allemaal te bieden heeft.

Dit jaar zal het eerstejaarsweekend plaatsvinden van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus. Na het eerstejaarsweekend zal de OWee (ontvangstweek) plaatsvinden. In de OWee ga je met een groep aankomende eerstejaars Delft verkennen. Het weekend kost €45,- Wanneer je gelijk lid wordt van Studievereniging i.d krijg je €10 korting.

Schrijf je nu in via http://id.tudelft.nl/ejw/2016/