Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Gezocht: Bestuur 44

Lijkt het je leuk om volgend jaar bestuur te doen? Of ben je nieuwsgierig naar wat het eigenlijk precies inhoudt? Kom naar het Bestuurs Interesse Evenement op donderdag 3 maart! Hier zal het bestuur een presentatie geven over wat een bestuursjaar allemaal inhoudt en vervolgens is er de gelegenheid om al je vragen te stellen over het doen van een bestuursjaar. Tot slot is er een borrel waar je na kan praten met Bestuur 43 en al je eventuele vragen kan stellen.

Inloop is vanaf 17.30 en de presentatie begint om 18.00. Kom vooral langs!

Facebook-evenement: https://goo.gl/JlHegM