Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Actid excursie naar IKEA Concept Center

Op 7 maart kun jij samen met Actid meedoen aan een exclusieve tour door het IKEA Concept Center in Delft. Tijdens deze tour kun je een kijkje nemen achter de schermen van IKEA Delft en Inter IKEA Systems. Je zult interessante verhalen te horen krijgen over producten die in bijna elk huis te vinden zijn, maar ook over bijzondere producten en projecten. Deze speciale tour is gratis en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan op de inschrijflijsten bij de i.d-Zuil en de i.d-Balie.