Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Student Lid Opleidingsdirectie gezocht!

Als studentlid heb je een jaar lang de belangrijke taak om de studentenbelangen te behartigen binnen de opleidingsdirectie. Je vergadert mee met de directeur Onderwijs en de opleidingscoördinatoren van de Bachelor- en Masteropleidingen over onderwerpen als: de veranderingen in het curriculum, de introductie van nieuwe keuzevakken en de algemene opzet van de opleidingen (zoals toelatingseisen, numerus fixus, BSA en afstudeereisen). Lees meer
Deze belangrijke functie neemt vier dagen in de week in beslag, en daarom verdien je er twaalf RAS-maanden mee. Je krijgt een bureau in de bestuurskamer van Studievereniging i.d; zo ben je ook altijd betrokken bij het reilen en zeilen van de studievereniging. Je maakt een geweldig jaar mee!