Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Don’t compromise, Germanise!

Ga mee op een PRETtige reis naar de stad van te gekke designbureaus, grote multinationals en welke het sillicon valley van Duitsland wordt genoemd: München! Het wordt een weekend vol PRET(zels), design en echt Duits bier.

- 8 tot 11 Mei (maandag ochtend de 12e kom je terug)
- 99 euro
- inclusief: vervoer, overnachting met ontbijt, ov en excursies

Ben je eerste of tweedejaars en wil je mee? Schrijf je dan nu in op één van de inschrijflijsten op de i.d-Zuil, bij de i.d-Balie, op het prikbord in i.d-Kafee of stuur een mailtje met je naam, e-mailadres en mobiele nummer naar exid-svid@tudelft.nl!