Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Herdenking Sadjen Dihal

Woensdag 12 maart - 18:00-20:00 Om iedereen de kans te geven haar/zijn medeleven te betuigen wegens het overlijden van Sadjen Dihal, wordt er van vrijdag 7 maart tot en met woensdag 12 maart een herdenkingsplek ingericht met een condoleanceregister in i.d-Kafee. Op woensdagavond 12 maart zal tussen 18:00-20:00 uur een herdenkingsbijeenkomst plaatsvinden in het i.d-Kafee. Het condoleanceregister zal daarna aan de familie van Sadjen worden overhandigd.

Nadere informatie over de uitvaart volgt en is te verkrijgen via
Jan Koenders, voorzitter-svid@tudelft.nl