Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

EXid X London

6-7-8-9 december
EXid X organiseert voor bachelor studenten een studiereis naar Londen om daar impressed te worden door lokale designbureaus, vette musea en goede feesten. Prijs van de reis is 99 euro en dat is inclusief overnachting, vervoer en activiteiten.

We vertrekken vrijdagavond 6 december en komen dinsdagmorgen 10 december nog voor je colleges beginnen weer terug. Voor extra verdieping gaat meubel-ontwerper en PO-docent Sebastiaan van den Elshout mee.

Schrijf je in bij de i.d-Balie voor vrijdag 22 november, er zijn maar 26 plekken beschikbaar. Indien er meer inschrijvingen komen wordt er geloot volgens het Huishoudelijk Reglement.