Pluimverkiezing / Pluimelection

De tijd is weer aangebroken dat jij je favoriete vak, favoriete docent en/of favoriete medewerker van onze faculteit in het zonnetje kan zetten! Vind je dat een vak, docent of medewerker echt een pluim verdient? Vergeet dan niet te stemmen deze dagen!

Dit kan via de stemformulieren in de hal op 22, 23 en 24 mei, maar ook online!
Voor bachelorstudenten kun je hier stemmen en voor masterstudenten kun je hier stemmen.

We zien graag wie of wat jij waardeert en vergeet niet naar de uitreiking te komen op 5 juni vanaf 17.00 uur in i.d-Kafee!

//

The time has come again four you to vote on your favorite subject, favorite teacher and / or favorite employee of our faculty! Do you think a course, teacher or employee really deserves a 'pluim'? Do not forget to vote these days!

This can be done via the voting papers in the hall on the 22th, 23rd and 24th of May, but also online!
Bachelorstudents can vote here and masterstudents can vote here.

We like to see who or what you value and do not forget to come to the ceremony on the 5th of June at 17:00 at i.d-Kafee!