Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

i.day 2

Het is zover. De dag dat commissies laten zien waar ze voor staan. De dag dat je kunt ontdekken wat i.d je allemaal te bieden heeft. De dag dat je misschien pas realiseert dat je zélf kunt bijdragen aan activiteiten. Wil je een reis organiseren? Actief met je carrière en bedrijven bezig? Of is er nog een "skill" die je wilt leren zoals websites bouwen, promovideo's klussen, het magazine TTP schrijven/designen of het licht & geluid van een festival verzorgen? Of juist iets wat weinig met je studie te maken heeft zoals het runnen van een eigen Kafee of het organiseren van één van de grootste festivals van Delft? Kom erachter wat bij JOU past. Kom naar i.day 2!

Locatie: ruimte voor de Waltman / Tijd: 12.30u - 13.45u