Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Actid Excursie: Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely, van de slaafvrije chocola, houdt een beurs in de Westergasfabriek in Amsterdam. Ontdek met deze excursie onder andere hoe ze ontstaan zijn en hoe ze zorgen dat de productie slaafvrij is. De middag wordt afgesloten met een vet feest met namen als Chef’ Special en Superstijl.

Schrijf je in bij de i.d-Balie en kom donderdag 16 mei om 13:30 naar i.d-Kafee. Vanuit daar vertrekken we naar Amsterdam. De excursie duurt de hele middag en je kan daarna door naar het feest op nota bene dezelfde locatie!

Kosten van deze activiteit: geen. Reiskosten zijn wel voor eigen rekening.

Wees er snel bij want er is maar plek voor 20 man!