Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Pluimuitreiking en professorenkafee

Ook dit jaar organiseert i.d-Onderwijs weer de pluim verkiezing en uitreiking, dé verkiezing voor meest inspirerende docent, vak en medewerker van het jaar. Na het ontvangen van meer dan 300 stemmen vorige week, zijn vandaag de genomineerden voor deze prestigieuze prijzen bekend! Kijk snel op de afbeelding om te zien wie er genomineerd zijn. Kom ook naar i.d-Kafee a.s. woensdag om vanaf 17:30 te horen wie de pluimen dit jaar in de wacht slepen!

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

‘Pluim’ election and professors kafee

This year again i.d-Education organizes the ‘pluim’ election, the election for the most inspiring teacher, course and employee of the year. After receiving over 300 votes last week, the nominees for these prestigieuse prices are known! Check the image to see who are nominated. To hear who will win the pluim this year, come to i.d-Kafee next wensday at 17:30!