Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Koop nu je kaarten

Het gaat hard met de kaarten van IO Festival. Zorg dat je een kaartje hebt om dit unieke festival niet te missen. Elke pauze in de grote hal is er de mogelijkheid tot het kopen van kaartjes. Tevens kun je de hele dag bij de balie van Studievereniging i.d je kaartjes en drankmuntjes bemachtigen! Niet zo vaak op IO? Dan kun je als i.d-lid ook online je kaartje kopen; www.iofestival.com.

///////////////////////////////////////////////

Make sure you get your ticket for IO Festival 2011! During every lunch break there is the possibility to buy your tickets. You can buy them all day long at Study Association i.d as well. If you are not around the faculty that much, it is also possible to buy your tickets online if you're a member of Study Association i.d; www.iofestival.com.