Caballero Fabriek

Actid, de activiteitencommissie van Studievereniging i.d heeft weer een nieuw uitje georganiseerd! Deze keer is het een bezoek aan meerdere ontwerpbedrijven, allemaal gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag (www.cabfab.nl).
We zullen beginnen met een rondleiding om 15.00 langs verschillende bedrijven. Afgesloten wordt met een algemene vrimibo; de vrijdagmiddagborrel waar alle bedrijven in de fabriek aan deel zullen nemen.
Wil je mee? Schrijf je naam op de lijsten in de faculteit of stuur een mailtje naar evenementen-svid@tudelft.nl, met 'CabFab' als onderwerp. Er is maar een beperkt aantal plaatsen.

////////////////////////////////////

The activities committee of Study Association i.d planned another trip for you! This time we will visit several companies housed in the 'Caballero Fabriek' in the Hague (www.cabfab.nl).
We will start off with a tour around the building at 3 PM. The trip will end after the 'vrimibo'; the friday afternoon drink where all the companies will join us.
Do you want to join? Write down your name at the lists in the faculty or send an email to evenementen-svid@tudelft.nl, mentioning 'CabFab'. There is a limited amount of people to join.