Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Band/DJ Contest IO Festival

Speel je in een band of ben je dj dan is hier de kans om groot te wordenl! Stuur voor 29 maart een demo naar iofestival-svid@tudelft.nl of geef je demo af bij de balie van Studievereniging i.d, en wie weet nodigen we jou uit om het op te nemen tegen andere bandjes/DJ contest en wie weet sta jij straks te rocken op IO Festival 2011!

///////////////////////////////////////////////////

Are you playing in a band or are you a DJ? Here's your chance to become famous!
Send in a demo of your music to iofestival-svid@tudelft.nl or drop it off at the i.d-Counter to be part of the bands & DJ contest! All demos must be handed in before the 29th of March. Before you know it you'll be rocking at IO Festival 2011!