i.day woensdag 9 februari

Aanstaande woensdag is het moment waarop je eindelijk kan zien wat al die vrienden van je bij i.d uitspoken. Zitten ze in de vidio commissie of organiseren ze het volgend uitje naar een beroemd Design bureau? Je ziet het aanstaande woensdag in de kuil! Kom gezellig langs op de i.day! Bij uitstek de dag dat jij kennis kan maken met alles van Studievereniging i.d en wat wij allemaal voor jullie doen en organiseren. Wist je trouwens dat je met al je klachten over onderwijs bij ons terecht kunt, of dat wij het grootste jaarlijks terugkerend studentenfestival organiseren? Loop gerust eens langs in de pauze, we bijten niet! Oja, en inschrijven voor commissies kan ook nog!

At last you have this Wednesday the unique opportunity to check out what all the friends of yours at Study association i.d are doing! Are they in the video committee, or do they organize the next trip to an international famous design agency? Come and check out Wednesday in the basement! Of course you can also pop by to as if you can participate yourself! We’ll also present what we organize, like the largest students festival in the Netherlands. And did you know that you can ask us for help with all your education-related problems? Just vist us in the basement this Wednesday, we won’t bite! Oh, and of course, listing up for committees will also be possible!