Exposition on Typography - January 10th-14th

Typography Tales
Studievereniging i.d’s nieuwe commissie Exposid organiseert van 10 tot en met 14 januari 2011 een tentoonstelling over typografie. Deze tentoonstelling gaat over verschillende lettertypes en typografen en is een must see voor iedereen die ooit nog een lettertype moeten kiezen (bijvoorbeeld: je eerstvolgende in te leveren verslag). De tentoonstelling ‘Typography Tales’ zal worden gehouden onder het ‘Platvorm’, het zwevende laptopeiland in de centrale hal van de faculteit Industrieel Ontwerpen.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Typography Tales
Study association i.d’s brand new committee Exposid organizes an exhibition on typography between January 10th and 14th 2011. Dealing with various typefaces and typographers, this exhibition is a must see for anyone with a plausible chance of ever having to choose a typeface (as an example: your next report). The exhibition ’Typography Tales’ will be held underneath the ‘Platvorm’, the floating laptop platform in the central hall of the Industrial Design Engineering Faculty.

Exposid 10/11