Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Bestuur 39

vlnr: Michiel Niesten (Comm. Publiciteit), Mathijs Broekhuizen (Penningmeester), Manon Kühne (Comm. Onderwijs), Kasper van der Knaap (Voorzitter), Janne de Hoop (Secretaris), Maik de Rooij (Comm. Evenementen), Michèle de Reus (Studentlid Opleidingsdirectie) en Tal Amram (Comm. Extern).

Sinds mei 2011 weten deze zeven mensen al dat zij een jaar lang de grootste en actiefste Studievereniging van Delft als bestuur zullen runnen! Zij zijn het 39e bestuur in de rijke geschiedenis van i.d! Ook bij ons in het hok is te vinden het Studentlid Opleidingsdirectie, waarmee we nauw samenwerken. Kasper, Janne, Mathijs, Manon, Tal, Maik en Michiel zetten zich een jaar lang voor de volle 139% in!

Als je vragen hebt over een commissie, een activiteit, of enigszins iets dat ook maar een klein beetje te maken heeft met i.d, of je hebt een gigantisch goed idee, of je hebt gewoon zin om even lekker te komen lullen in de bestuurszaal, loop dan gerust langs!

Zij staan altijd klaar met antwoorden en wijze raad!