Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Bestuur 33

Het jaar van Bestuur 33: i.d lekker gay

De unanieme keuze voor magenta als bestuurskleur stond garant voor een geweldig en verrassend jaar. Wat begon met aftasten en het in een consistent beleid proppen van al onze ambities, werd al gauw een achtbaan van commissies, activiteiten, vergaderen, en bovenal genieten! Voor we het wisten waren we de jaarverslagen en de overdracht naar onze gouden opvolgers aan het schrijven. Nog altijd bijzonder om het jaarboek door te bladeren; hebben we dat allemaal gedaan en geleerd, in één jaar?

Hoe mooi is het als je met een klein team aan het roer staat van deze vereniging, je alle activiteiten in goede banen mag leiden, en daarnaast veranderingen teweeg kunt brengen zoals het oprichten van de Eerstejaarscommissie en My i.d, het implementeren van een nieuw boekhoudprogramma, het drastisch vergroten van de IOB, het helpen opstarten van een actieve alumni-vereniging en de bachelorherziening, en een Research Project naar China mag organiseren?

Niet alleen hebben we erg veel opgestoken van het besturen van de grootste en actiefste studievereniging van Delft en omstreken. Bovenal hebben we ook veel lol gemaakt met elkaar en alle commissieleden van de 33 lopende commissies.
Trots delen wij dan ook graag enkele van onze diepste inzichten op deze pagina:

Voorzitter Pleun: “Vrouwtje? Ik heb toch geen theelepel op m'n rug hangen?”
Secretaris Linda: “Jemig, ik ben ook niet goed wijs.”
Penningmeester Stefan: “Afwassen is mannenwerk.”
Commissaris Onderwijs Maaike: “Het hele idee van thee is dat het niet naar koffie smaakt.”
Commissaris Extern Danker: “Ik ben het beleid!”
Commissaris Evenementen Charlotte: “Ik ben niets zonder soco!”
Commissaris Publiciteit Hans: “Yes, een 9 voor workpace!”
Studentlid Opleidingsdirectie Frans: “Zullen we de twee magische woorden roepen?”