Studievereniging i.d

Nieuwe website

Dit is een pagina van de oude website, je kunt de nieuwe website vinden op studieverenigingid.nl. Je kunt ook deze pagina bekijken, die we hebben behouden voor de archiefwaarde.

De nieuwe website of Bekijk deze archiefpagina

Turn The Page

De Turn The Page is het vakblad voor Industrieel Ontwerpers dat Studievereniging i.d uitgeeft. Dit engelstalige full colour blad is een verzameling van interviews, nieuwsfeiten, diepgaande artikelen en inspiratiebronnen over onder andere het vakgebied industrieel ontwerpen en de studievereniging. De Turn The Page verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 7500 stuks en wordt verstuurd naar alle abonnees, leden van Studievereniging i.d en de alumni van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.

Iedereen kan abonnee worden van de Turn The Page, voor slechts €9,50 ontvangen abonnees het blad vier keer per jaar. De leden van Studievereniging i.d, medewerkers en alumni van de faculteit Industrieel Ontwerpen ontvangen het blad gratis. Heb je een vraag, ideeën of wil je een abonnement nemen, stuur dan een e-mail naar svid@tudelft.nl.

Bekijk hier de online versies van de Turn The Page →